Meniu Uždaryti

Klausytojų mintys posusitikimo su lektore, žurnaliste Lidija Laurinčiukiene

*  *  *

,,O, ačiū, Gražina. Pirmą kartą dalyvavau tokiame forume. Išsimaudžiau duše, apsirengiau raudoną palaidinukę, pasidažiau lūpas ir… paukšt sėkmingai prisijungiau! Kaip, pasirodo,  ,,faina”: patenkinta pati savimi, paskaita ir gerbiama Lidija.

Laikykimės, merginos”.

Zita

*  *  *

,,Nuostabi paskaita. Klausiausi antrą kartą. Stengsiuosi pritaikyti daug sau. Super!”

Aldona

*  *  *

„Bandyk nebandęs, bet tie Lidijos pratimai, reikia pripažinti, išeina tik jai.

Lidijos paskaitas palyginu su kunigo R. Doveikos paskaitomis: abu vienodai tiesmukiški, 

moka pagauti esamąjį laiką, žmonių elgseną, jos priežastis ir pasekmes. Bet,svarbiausia, moka 

negailestingai spirti į užpakalį, nes to nusipelnėme. Ir tik tada susimąstai, kad esi apsamanojęs, ištižęs, plauki pasroviui visą bėdą suversdamas savo senatvei. 

Puiki lektorė. Norisi daugiau. Prisijungsim. 

Ramių ir sveikų švenčių.

Esant nepaprastai padėčiai šalyje, Lidija mums – luč svieta v tiomnom carstve (šviesos spindulys tamsioje karalystėje)“.

Zita

 *  *  *

„Paskaita apskritai patiko. Buvo ir naujų teiginių, ir senų,  primirštų, bet visada malonu prisiminti. Nenorėčiau sutikti dėl dantų valymo 6 minutes. Šis teiginys gali būti taikomas, kai dantys yra sveiki, bet mūsų amžiaus auditorijoje, mana yra ir turinčių protezuotus dantis, i implantus- jų valymas efektyvus naudojant vandens srovę (burnos aeratorių), aišku, prieš tai išvalius su šepetėliu. Nuotolinis bendravimas mane tenkina, tai vis geriau negu nieko.Man asmeniškai labai patiko susitikimas su rašytoja Aldona Ruseckaite. Visada stengsiuosi dalyvauti. Kiek pastebėjau, visi lektoriai pateikia daug įdomaus”.

 Loreta

*  *  * 

,,Paskaitą  įdėmiai išklausiau. Tiesą pasakius,girdėjau antrą kartą. Pirmas kartas buvo per pirmąjį pavasario karantiną. Paskaita įdomi, nuotaikinga, suprantama šnekamąja kalba. Praktiškai bandau pratimus veidui, stovėjimu ant vienos kojos, bandau pavaikščioti su perlinėm kruopom, daugiau judėti.

Svarbiausia, manogalva, reikia daugiau užsiimti savišvieta, mažiau betikslio laisvo laiko ir negatyvių minčių. Esu daug kam reikalinga patarimais, pamokymais, nuotaikos pakėlimu. Gal dėl tonesijaučiu blogai, nesijaučiu nelaiminga.Nereikalauju sau perdėto dėmesio, tiesiog džiaugiuosi kiekviena diena ir skleidžiu pozityvą.

Tokių ar kitokio pobūdžio paskaitų reikia, ir kaip galima daugiau. Tikiu, kad gali būti problemų organizuojant, ir gaila,kad tiek mažai mūsų dalyvavo.
Linkiu ramaus susitelkimo laukiant šv. Kalėdų, svarbiausia, saugotis ir išlikti sveikiems. To linkiu visiems. Sudėtingą laiką gyvename ir reikia suprasti, kad pasirūpinti savimi
privalome patys, niekas neprivalo mūsų linksminti”.        

Elena

*  *  *


Visus su artėjančių švenčių laukimu, tik nepamirškime, kad iš visų švenčių pati svarbiausia yra Gyvenimas!“„Sveiki, paskaita puiki. Uždeganti optimizmu šiuo niūriu laikotarpiu. Pradêjau tuos sudėtingus pratimus. Velniškai sunku. Prisipirkau riešutų, pamirkau 5 valandas ir su vyru valgome. Mane žavi Lidijos tiesos todêl, kad ji pati tai praktikuoja. Matosi iš jos išvaizdos. Laimė bendrauti su tokia šaunuole. Ir mūsų rektorė labai panaši į ją savo optimizmu ir nuoširdumu. Tik jai reikia nusipirkti 2 poras raudonų kojinių ir grikių kruopų.

Vida