Meniu Uždaryti

TRADICINĖ VAKARONĖ ,,KALĖDŲ STEBUKLO BELAUKIANT”

Gruodžio 13-tąją, kaip kasmet, Senajame Kėdainių TAU rudens semestras baigėsi vakarone „Kalėdų stebuklo belaukiant“. Pasidžiaugėme per semestrą įgytomis žiniomis, edukacinėmis išvykomis, pamatytais spektakliais, koncertais, smagiu ir šiltu buvimu su kolegomis, gražiu žodžiu paminėjome senus ir naujus draugus, dėkojome mus nuoširdžiai globojantiems šių namų šeimininkams, lektoriams, rėmėjams, bendraminčiams. Pasveikinti Senojo TAU bendruomenę, palinkėti ilgo ir sėkmingo gyvavimo minutėlei, tarp žiemos atneštų rūpesčių ir darbų, buvo užsukęs ir Kėdainių rajono savivaldybės meras Valentinas Tamulis su patarėja ryšiams su visuomene Vilija Mockuviene.

Šį kartą vakaronės formatas buvo kiek kitoks nei pernai. Dalyviai patys rūpinosi vaišėmis, stalų padengimu. Kiekvienas stalas, atlikę namų darbus, išmoningai prisistatė pagal įvairias temas, susijusias su Šv. Kalėdomis: Kalėdinis vainikas, Kalėdų burtai, Kalėdų papročiai, Metų prisiminimas.

Vakaronę režisavo ir visai renginio eigai vadovavo universiteto klausytojų savivaldos tarybos pirmininkė Vida Liutkevičienė. Muzika ir multimedia rūpinosi mūsų  nuolatinis pagalbininkas, profesinio rengimo centro informacinių technologijų mokytojas Arvydas Kantautas.

Visų pamėgtomis dainomis ir puikiu atlikimu džiugino universiteto  moterų vokalinis ansamblis „Šerkšnė“. Vadovė – muzikos mokytoja Lina Karpienė. Pagausėjęs, Rūtos Plučiuvienės vadovaujamas linijinių šokių studijos kolektyvas „Smilga“, šiais metais pirmą kartą dalyvavęs tarptautiniame senjorų šokių festivalyje „Senjorų šokių pynė 2022“, atstovavęs Senąjį Kėdainių TAU  bei Kėdainių rajoną, pademonstravo naujai išmoktus „Latina dance“ šokius. Plaukymo trenerės Kristinos Butkienės iniciatyva moterys, lankančios baseiną, parodė, kad šokti galima ir naudojant mankštose išmoktus judesius ir įrodė, kad mus tikrai apibūdina daina „Senelė mūsų jauna“.

Vakaro pabaigoje visi spietėsi aplink su dovanomis apsilankiusį Kalėdų Senelį Antaną, įnešusį dar daugiau kalėdinės nuotaikos, šurmulio. Kiekvienas stengėsi nusifotografuoti Senelio draugijoje, įamžinti savo smagią nuotaiką, džiugų buvimą su mokslo draugais, kolegomis  TAU baigiamajame metų renginyje „Kalėdų stebuklo belaukiant“.

Dėkojame visiems dalyvavusiems, prisidėjusiems prie šventės rengimo, mus globojantiems draugams, bendraminčiams. Būkime tokie pat žingeidūs, geranoriški, sveiki bei aktyvūs ir įžengę į Naujuosius 2023-čiuosius metus.

Gražina Jedemskienė, rektorė

https://www.youtube.com/shorts/YWRJdFopOkQ